sâmbătă, 13 noiembrie 2010

I could kill the world today

I hate that I [over]ramble when I'm nervous.
I hate that you know I [over]ramble when I'm nervous.
I hate that you still make me nervous.


6 comentarii:

  1. Hmm... ma asteptam sa ai o stare de spirit mult mai buna tinand cont de faptul ca esti acasa, te-ai intalnit cu Pisi si Cama. Da bine, dau vina pe ora inaintata(1:52... WTF!?... woman get some sleep!), stii bine ca nimic bun nu se intampla dupa ora 2 noaptea :P.

    RăspundețiȘtergere
  2. :)) am avut o stare foarte buna actually... Cama si Pisi sunt geniali, iar amandoi in aceeasi zi e one hell of a combo..
    but oh well...stupidity kicks in from time to timre and sleep kicks out and hence, posts like this one arise, saying muhaha in my face... >:)
    dar e-n regula, there's no sugar :D any idiot can face a crisis, right? :P

    P.S. :)) imi place cum pui problema

    P.P.S. :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Mai, pana la randul 4 inclusiv am inteles ce ai vrut sa spui dar de acolo in jos... "e-n regula, there's no sugar" + "any idiot can face a crisis"... :)) nu inteleg cum ai considerat ca astea 2 s-ar potrivi in aceeasi propozitie. Apoi m-am uitat iar la ora... 1:08,intr-adevar e mai bine decat 1:52 dar data viitoare incearca sa postezi inainte de ora 11, sa zicem, sunt sigur ca atunci vei fi coerenta pana la capat *wink*.

    P.S: ma... mi-e dor de Cama ma! cred ca fac cu el un video-chat candva in viitorul apropiat.

    RăspundețiȘtergere
  4. E-n regula ca stupidity kicks in from time to time :P
    There's no sugar inseamna nu-i nicio problema :P
    any idiot can face a crisis = nici daca ne gandim la stupidity kicking in ca fiind o criza, o problema, un aspect nefavorabil dezvoltarii noastre etc, nu trebuie sa ne facem probleme, because any idiot can face a crisis, sau o problema, sau un aspect nefavorabil sau etc.

    Have I shed light upon you now?
    also, nu exista o diferenta precisa intre gandirea mea ilogica din timpul zilei si gandirea mea tot ilogica din timpul noptii :))
    do not waste blame it on time :D

    RăspundețiȘtergere
  5. :)) Ok ok, imi retrag afirmatia, uitasem ca: "te citeste cine vrea, te intelege cine poate... ca pe Sartre"! :P

    RăspundețiȘtergere