sâmbătă, 22 ianuarie 2011

Ce vreau sa spun e ca...

...a bunch of years ago, I couldn't wait to grow older! Acum mi-as vinde un rinichi pentru o zi in care sa ma trezesc si sa-mi fac griji pentru ca ma asculta la istorie si pentru ca s-ar putea sa nu vina Adi la scoala.

8 comentarii:

  1. hm, vroiam de ceva timp sa mai scriu ceva pe blog; am o stare destul de ciudata si cel mai tare ma enerveaza ca imi dau seama ca este ceva ce trebuie sa plece din mine ca sa-mi revin, numai ca nu pot sa il/o identific...
    Anyway, era tare dragut a bunch of years ago, asa cum spune Andra; si acum e dragut, in felul sau, numai ca parca trebuie sa deretici mai mult prin-launtrul tau ca sa-ti fie bine.

    Eu ma lupt cu modestia acum....

    Numai bine; sa munciti cu spor!

    Doamne-ajuta!

    RăspundețiȘtergere
  2. Erau intr-adevar alte vremuri atunci, eram oameni fara griji si responsabilitati. Dar na acum am crescut si tre sa ne luam rolul in serios(not a teenager any more) si in plus mie mi se pare mult mai fain acum(adik la fac fata de liceu sau generala).
    Oricum n-o sa uit niciodata ca mi-am petrecut vreo 1,5-2 ani de liceu jucand septica pauza de pauza :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Da, mai, sa stii... :D

    Si cand imi aduc aminte ca aproape intreaga clasa o corupsesem :))

    RăspundețiȘtergere
  4. @Adina: you and me, we are two peas in a pod... aceeasi problema cu o stare ciudata si imposibil de definit o am si eu de foarte multa vreme si mi-era putin ciudat sa spun cuiva, pentru ca deja incepeam sa simt ca-s nebuna si a bit of a drama queen. Intr-un mod foarte sadic si egoist, trebuie sa spun ca e placut ( sau, ma rog...usor reconfortant) sa stiu ca, la doua statii de metrou distanta, cineva se simte, cel mai probabil, la fel :D

    RăspundețiȘtergere
  5. Haide mai... nu e chiar asa de grea viata de student :P. E mai greu in sesiune cu examenele da'n rest e floare la ureche.

    RăspundețiȘtergere
  6. @Ionut: spui asta acum, ca ai terminat sesiunea, da' nu erai de aceeasi parere a bunch of weeks ago when certain people called you and you said certain things about certain emotions that you were going through :D :P asa ca, hai taci! :P

    RăspundețiȘtergere
  7. :P Taci tu mah! A fost un moment de slabiciune dar mi-a trecut, I'm back to my evil carefree ways *evil laugh: muhahaha* >:)!

    RăspundețiȘtergere