duminică, 16 ianuarie 2011

Letter to the people

Dear people,

Whether we think we can or cannot, we are right. Let's bring it down...sesiunea, I mean! Mult spor s-aveti!

Yours truly,
A.

17 comentarii:

  1. Mare dreptate ai Andra! Spor si tie si sa ne intalnim cu bine in vacanta la o bauta :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Filip, la cat ne-am vazut in vacanta trecuta, mi-am pierdut increderea in intentia sortii de a ne mai aduce vreodata in acelasi perimetru :p da' sper sa ai tu dreptate si sa ma insel eu...

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu zic sa fim optimisti :) in cel mai rau caz o sa ne vedem in vacanta de vara...:))

    RăspundețiȘtergere
  4. I can do it... I can do it!!! :) Spor la invatat sa aveti si "bafta"... La unele iti trebuie spor la invatat, la altele "bafta". Eu daca stiam ca am lacune serioase la o materie, adica nu invatasem multe chestii mai mult sau mai putin elementare si nu mai aveam timp sa le invat atunci, am cam tocit putin, am intuit bine ce sa invat, nu neg ca le primul examen din "pre-sesiune"(nu exista asa ceva, dar adaptez la cum aveti si voi) m-a ajutat Dumnezeu, eu asa am simtit... deja la al doilea cand mi-a cazut iarasi ceea ce stiam, ce era sa mai cred?! :)) mi-am zis, bai, eu nu merit sa tot primesc ceea ce stiu, si altii care invata de n ori mai mult ca mine si nu invata un subiect sa le pice exact ala...hmm asa ca vroiam sa-mi pice la examenul de azi(de fapt ieri) ceea ce era mai greu, ca sa nu mai sufere altcineva :P ... dar na' proful a dat doar din subiectele usoare, ce sa faci, iar il trec fara sa fi invatat decat 2 tipuri elementare de probleme, teorie ciuciu; m-am simtit asa de fain in ultimele 2 zile cand "am invatat", vorbeam numai chestii pe langa ceea ce trebuia sa invat de fapt :)). E bine, gata cu joaca, urmeaza examene foarte serioase si la care stiu tot! si daca nu stiu tot vreau sa stiu!...Sunt acasa, la Severin, unde-i cald si bine!

    RăspundețiȘtergere
  5. @Filip : in vacanta de vara n-avem nicio sansa, because I won't be around :P asa ca hai sa fortam putin ZA FEIT si sa ne vedem in vacanta dintre semestre :P

    @Cama: deci tu esti cel mai sadic om de pe lume :)) m-ai facut sa citesc tot pomelnicu' despre norocu' tau la examene si sa-mi mananc unghiile de ciuda, ca eu nu am parte de asa ceva, ca sa-mi zici la final, nonsalant si distantat de partea cruda a problemei, ca esti acasa!?
    urat, urat! :P

    P.S. ma bucur ca-ti merge asa bine :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Numa' bune pentru sesiune, dar si in viata, sunt urmatoarele ganduri:
    "Putem sa ne sustregem lucrurilor pe care NU ni le dorim in viata, concentrandu-ne asupra lucrurilor pe care ni le dorim cu adevarat" - W.Clement Stone

    De exemplu eu imi doresc sa invat ca sa stiu la AC(Arhitectura calculatoarelor), deci deocamdata sunt concentrat doar pe asta (o mare parte a zilei), si cand alte ganduri care nu sunt adecvate par sa imi ocupe mintea, incerc sa fac tot ceva care tine de AC;...si merge! Aveti in vedere si ca:
    "O minte imatura sare de la un lucru la altul. O minte matura incearca sa patrunda lucrurile in profunzime" -Harry.A Overstreet
    ...Deci "oriunde ati fi... fiti cu mintea numai acolo!" ( nu?... Gabi?)

    RăspundețiȘtergere
  7. O, da! Da la ce-ai scris in final, eu am nevoie sa iau lectii serioase pentru asta! :(

    RăspundețiȘtergere
  8. @ Orice e pe aici : v-as spune ca am descoperit un joc de-a dreptul stupid, care nu ma lasa sa-mi termin eseul. Dar nu va zic ! Mult spor si sa va vedeti oricand ar trebui sa va vedeti :)

    Cu drag, cea pe care decat cativa dintre voi o cunoaste.

    RăspundețiȘtergere
  9. Uuuuu... zi-mi-l mie, mieeee! Maine am ultimul examen si cum toata lumea pe care o cunosc va mai fi in sesiune cel putin pana pe 2/4 februarie ma asteapta cateva zile de lancezeala in care nu vreau sa fac nimic folositor/important cu viata mea... ba chiar din contra, vreau sa imi ocup timpul cu lucruri cat mai stupide si mai inutile. Si.. serios acum, adica ne spui ca ai gasit un joc dar nu ne spui ce e? Pai se poate? Ne starnesti interesul doar ca sa ne lasi cu ochii in soare? Tztztz... :P

    RăspundețiȘtergere
  10. haha :)) nici macar nu e un joc interesant. E ''Seiful'' de pe apropo.ro.. e un joc de plictiseala. Te laud pentru imensa nota pe care ai luat-o la germana :-B ! Sa imi dai tu meditatii :P haha. Sa ai bafta maine si sa lancezesti si pentru mine, sau poate ma ajuti sa-mi fac din eseuri!

    Vacanta placuta tie, tinere!

    RăspundețiȘtergere
  11. Wow... cat de repede circula vestile intre tine si Andra... anyway, din pacate nu te pot ajuta cu eseurile, sau, mai bine zis, te pot ajuta dar crede-ma nu vrei sa o fac! Cat despre meditatii... ma supraestimezi, nu sunt in masura sa invat pe nimeni germana, inca!

    Vacanta placuta si tie!
    P.S: o sa incerc jocul. :P

    RăspundețiȘtergere
  12. Asta pentru ca dintr-una intr-alta ajungem sa discutam despre asta.Ea-mi spune ca s-au afisat notele la Pr.Lb la anul I, iar apoi eu intreb cat ai luat tu, apoi spune ca nu stie(pentru ca la momentul ala nu stia), apoi spune ca ai luat the big grade!Don't see this as a bad thing , 'cause it's not.Nu e ca si cand ''te barfeam'', iar daca o faceam, era cu siguranta de bine.
    Not yet , but maybe you wil..

    btw, you should see this :D

    http://www.youtube.com/watch?v=wzA1foR6gTw
    [in cazul in care nu-l stiti pe tip, mie mi se pare really nice[asta e pentru fete:p] ]

    RăspundețiȘtergere
  13. A, dar nu ziceam ca e un lucru rau, am incredere in voi ca nu ma barfiti :P, ma refeream mai degraba la ceva de genul "cat de mult vorbesc alti oameni", eu nici nu mai stiu exact ce fac ceilalti, cand au examene, ce note au luat, etc.

    Cat despre melodie, :)) imi place, nu inteleg mai nimic din ce zice el pe acolo, chiar si cu subtitrari, dar ma amuza, si imi place cum ragaie in loc de "beat" :P.

    RăspundețiȘtergere
  14. @Ionut ce bine ca nici tu nu intelegi, atunci ce sa mai zic de mine?
    Tari americanii astia, dar nu gasim si noi ceva autohton pe youtube?...ca tare mi-ar placea sa vad si romani care sa se priceapa, sau e valabila vorba aia: avem potentialul mult mai mare decat toate popoarele, numai ca nu ni-l valorificam, ei si? Pe cine intereseaza potentialul?
    Ceva autohton:
    http://www.youtube.com/watch?v=QPmkdHjbuvs
    eee... profund, delicat.

    RăspundețiȘtergere
  15. @Guardian Angel We welcome you to academiatie. :) Mai astept sa comentezi la ce spun Ionut sau Andra. Doar pe ei ii cunosti? (De fapt numai ei au scris in ultimul timp pe blog :P)

    RăspundețiȘtergere
  16. Ma Bogdane ma... ma surprinzi, dupa o indelunga absenta pe blog "PUFF!" apari asa cu vreo 3 comenturi. Ai chef de vorba acum ca ai scapat de poo ha? :))

    Hehe, sa stii ca ma asteptam sa pui un videoclip de tipul celui pe care l-ai pus :P. Stiam ma!

    RăspundețiȘtergere
  17. @ Bogdan : Hello , Bogdan ! Ii cunosc oficial pe ... Andra, Ionut, Andrei, Vlad, Dragos, Adina si Filip. Sper ca nu am uitat pe nimeni !

    P.s1 imi place melodia pe care ai postat-o :)
    P.s2 am sa comentez si la altele :D

    RăspundețiȘtergere