joi, 15 aprilie 2010

Do I Have to Give Up My Life For Med School?

era intrebarea ce reprezenta titlul unui mic articol dintr-o revista.
-tipa, care a scris articolul zicea ca nu, nu trebuie sa faci asta, ca da, o sa ai mai putin timp pentru ai tai si pentru EL (eu zic : daca reusesti sa il ai pe EL), dar ca te vor intelege (mai ales EL pentru ca asta e true love)
-don't know what to say..parca imi vine sa zic BULLSHIT, DAR sper sa se schimbe asta....candva:))




P. S. scuze ca bat pasu probabil pe aceeasi tema....dar nush..intalni articloul si-mi veni sa scriu
scrieti si voi ce o fi, chiar daca nu are mare legatura cu subiectul
puuuuup :)))

2 comentarii:

  1. Ideea e ca nu se merita sa renunti la nimic din ce te face fericita pt o facultate. Apoi facultatea asta ar trebui sa fie inceputul unei cariere, dar daca nu vei multumita pe plan personal(adik n-o sa-ti gasesti jumatatea) nu o sa faci fata nici in cariera. Deci sfatul meu e sa-l cauti pe el(the one) pt inceput si dupa aia vezi ce mai faci cu med school.

    RăspundețiȘtergere
  2. In niciun regulament al universitatilor nu scrie ca studentul trebuie sa renunte la orice altceva in favoarea studiilor. E liberul arbitru. Sau bucuria de a fi propriul stapan, daca va place mai tare.
    Daca nu simti ca trebuie da dai cu piciorul la tot, n-o face.
    Daca dai cu piciorul la tot doar de teama ca nu-ti ajunge timpul, you're doing it wrong. La 20 de ani, singurul lucru pe care sigur il avem e timp. Da' e o unda de sadism in fiecare din noi, care ne face sa credem ca in Danemarca e mult mai putred decat e de fapt, if you know what I mean...

    Ideea e ca nu TREBUIE sa faci nimic din ceea ce nu simti...

    Zic si eu :D

    RăspundețiȘtergere