luni, 19 aprilie 2010

Saint Anger around my neck

Sunt zile in care nu vreau decat sa ies in Piata Universitatii si sa strig din toti plamanii " M**e tuturor!"

4 comentarii:

  1. Mai sa fie! =))... imi pare rau ca rad... dar tocmai mi-am inchipuit cum ar fi daca chiar ai face asta. :)) Parca te si vad... cum te duci tu acolo in mijlocul multimii, tipand "M**e tuturor!". Bun, acum lasand gluma la o parte imi pare rau ca ai acumulat atatia nervi, sfatul meu ar fi sa te descarci pe un om nevinovat, un strain pricajit (de preferat surd) ca sa fii sigura ca nu ti le iei dupa (apropo, cat de buna esti la bataie? te-ai descrie drept "Savarina" sau "Nikita" la capitolul box? - sunt sigur ca tiii inte lupta aceea epica), in mod cert o sa te simti mai bine dupa ce te descarci pe cineva. Ah, si daca nu gaseti o victima pe placul tau ... incearca sa te uiti pe youtube la catelusi (sau chiar mai bine bebelusi care se joaca cu catelusi) pe mine ma fac intotdeauna sa rad,ce pot sa zic ma binedispun. Hmm... poate nu ar trebuii sa zic asta, o sa imi strice imaginea de mascul alfa, de macho... dar stai... nu am asa ceva so, no worries. Cred ca am palavragit destul, va doresc tuturor o saptamana cat mai placuta.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ei hai ca asta e mai buna ca toate... am scris si eu un amarat de comment si blogul "nu mi-l ia in considerare", scrie "0 comments" desi daca dai clcik pe "comments" al meu e vizibil... WTF?

    RăspundețiȘtergere
  3. Prea tare asta:)). Poate ar trebui s-o faci. Oricum nu o sa te auda prea multi la cata zarva e acolo. On the other hand, gandeste-te ca viata e prea scurta ca sa te enervezi degeaba si sa ai o stare de spirit negativa,cand ai putea sa faci ceea ce-ti place si sa te bucuri de viata. Enjoy yourself as much as you can and fuck the rest.;)

    RăspundețiȘtergere
  4. andraaa, vin si eu cu tineeeeeee!!!
    imi pare rau sa aud ca ai si tu stare asemnaatoare cu a mea. NU inteleg ma ce se intampla, de ce ne stresam asa. Eu sunt bine, dupa o sapt nu mai sunt, intru in panica, vreau acasa, ma simt singura, ma simt in toate felurile..chiar nu inteleg de ce e asa....WTF is wrong???

    RăspundețiȘtergere