vineri, 17 septembrie 2010

Echooooooooooooo

Dragi con-bloggeri, 

Doi dintre noi si-au manifestat deja dorinta de a resuscita ceea ce era candva spatiul nostru virtual, dragut si intim. Dintr-un motiv sau atul, apelul lor catre A(n) academia tie a ramas auzit, citit, perceput, dar nebagat in seama.

Asa caaaaaa..... Bogdan strikes too! Si-mi zice el mie ( intr-un cadru un pic zgomotos, intre noi fie vorba :D ) sa facem o treaba. Noi toti, nu doar eu si el. 

Treaba ar arata cam asa : pe principiul " ne vedeeeeeeeem joi" , propune sa ne fotografiem in fiecare joi si sa postam aici pe blog. Fotografia nu trebuie sa fie artistica sau breath-taking, ci numai expresiva, reprezentativa pentru starea noastra generala din joia respectiva. Daca sunteti labili ca mine si treceti prin milioane de stari in one day, e ok - alegeti-va starea preferata :D Sau fotografiati-va in starea in care veti fi in  momentul in care va veti aduce aminte de ideea lui Bogdan. Fotografiati-va cum vreti voi, numai fotograiati-va.

Siiiii... pentru ca stim ca printre noi avem si oameni care sufera de camero-fobie, here's the solution : Andrei, Dragos si Ionut, fotografiati orice! Orice care sa sugereze ca azi e joi la voi. Unv picior, macar ( not in the porno way of speaking) , un ochi, un fir de par, o tasta de la laptop, o maslina...anything. 

Just...please! Echipa fondatoare a blogului de fata va striga! La apel, everyone! Pretty please!? :D 

P.S. Toate postarile cu pricina trebuie sa fie tag-uite cu " ne vedem joi" . A, si va rog, sa nu postati toti poze in care sa nu apara mutra voastra. Va rog, don't get all chicken like the trois graces I mentioned above :P Ganditi-va ca asa, vazand imagini and stuff, poate gasim si subiecte despre care sa mai scriem... Vorba ' ceea : " O poza valoreaza mai mult decat o mie de cuvinte... "

Ia imaginati-va o poza care sa valoreze mai mult decat o mie de cuvinte, dar care sa si inspire vreo alta mie...sau macar vreo 3-4... 

5 comentarii:

  1. Hm, Bogdan, ce idee... Andra, ce transpunere publica-n cuvinte! Frumos.

    RăspundețiȘtergere
  2. @Adina: *blushing* glad you like it,evil lady! Si sunt sigura ca si Bogdan, de-acolo unde l-au purtat rotile masinii lui superbe ( aka. de la Padina) simte the positive vibes coming from you si se bucura ca le simte :D

    RăspundețiȘtergere
  3. @Andra Nu-mi aduc aminte sa-ti fi spus ca am tara pe la Padina... de fapt e ALMĂJEL.
    Hei, de-abia astept sa ne tot vedem joi! :)

    RăspundețiȘtergere
  4. @Bogdan: Doamne! :| Unu din noi sigur e de la Padina... :-? Adica... sunt confuza, dar nu nebuna, stiu ce am auzit... right? :D

    RăspundețiȘtergere
  5. :))) nice post..i'm in:D corina

    RăspundețiȘtergere