marți, 14 decembrie 2010

Cadouri de Craciun


Aho, aho copii si frati,
Stati pe loc si m-ascultati!
De Craciun noi daruim,
Celor ce-i indragim.
Un cadou de sarbatoare,
Ca sa se bucure tare!

Asa, acum ca v-am incantat cu o colinda "creatie proprie" (sa dea naiba sa radeti de mine si de lipsa mea de talet ca va casapesc!), sa trecem la lucruri mai serioase.
In caz ca ati uitat urmeaza Craciunul, si de Craciun se obisnuieste ca oamenii sa isi faca cadouri. Problema e ca noi suntem destul de multi in grupuletul nostru si banii sunt putini, deci e greu sa iei un cadou frumos pentru atatia oameni. Deci ce ne-am gandit noi, hai sa facem in asa fel incat fiecare sa primeasca un cadou si fiecare sa cumpere un cadou pentru cineva. Cama a venit cu ideea de "secret friend", adica fiecare va primi in mod aleator o persoana careia sa ii faca un cadou, iar inainte de Craciun ne strangem toti, ne dam cadourile (in mod secret) si apoi fiecare tre sa ghiceasca cine i-a facut cadoul, etc. in fine, mai sunt unele detalii dar vi le zic atunci ca acu' mii lene sa mai scriu.
Sper ca ati prins ideea de baza asa ca va intreb, dintre noi astia de pe blog, care vrea sa participe? Si inca ceva... e musai sa spuneti daca vreti sau nu, macar acum sa postam TOTI! Si nu vreau sa se simta nimeni obligat sa participe, daca nu vreti e ok, prefer sa nu participe lumea decat sa o faca pentru ca se simte obligata. Sper ca am explicat cum trebuie totul si m-am facut inteles, daca aveti alte nelamuriri contactati-ma. :P

11 comentarii:

  1. Faina colinda. M-ai convins sa particip si eu. :D
    Cine mai doreste, cine mai pofteste?

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu as vrea sa particip, dar o sa stau f putin timp in severin( mai exact marti ajung in oras si joi plec la tara). Deci care sunt zilele in care ar trebui sa ne intalnim?

    RăspundețiȘtergere
  3. @Filip : nu ar trebui sa ne intalnim in vreo zi, pur si simplu vei nimeri numele unuia din noi si va trebui sa-i cumperi un cadou... o sa ne intalnim probabil candva dupa Craciun sau in a 3-a zi, ca sa fim siguri ca a ajuns toata lumea acasa... Ideea este ca daca ii dai cadoul separat de noi toti, o sa stie ca e de la tine, and the guessing is over...
    Now, in speranta ca esti lamurit, avem nevoie de raspunsul tau final,my friend...

    RăspundețiȘtergere
  4. Da, acum observ ca Ionut zicea ca ne intalnim inainte de Craciun.... sorry, sunt prost informata :D eu ma gandisem la o zi dupa Craciun, pentru ca stiu ca baietii de la Poli ajung mai tarziu acasa :-??

    RăspundețiȘtergere
  5. Mie imi este imposibil sa vin acasa mai devreme de 23 decembrie [joi, cand pleaca Filip]. Deci fie ce-o fi, numai dupa Craciun putem sa ne dam cacadourile.
    BTW, am terminat programu' de repartizare a "Secret Santa", care o sa trimita un mail fiecaruia cu persoana careia sa-i dea cadou. Astept numai confirmarea listei finale...

    RăspundețiȘtergere
  6. Daca ramane dupa Craciun, ma bag ;)

    RăspundețiȘtergere
  7. Da, uitasem de voi ca veniti pe 22-23, nu e nicio problema, ne intalnim dupa Craciun dar nu mai tarziu de a 3-a zi ca isi cam pierde din farmec :P. Ziua poate fi oricare, 24,25,26 sau 27 decembrie, alegem o zi cand pot toti dar, inainte de a va baga ganditiva bine, sa nu plecati pe la tara, vorbiti cu parintii, etc. important e sa fim toti! Ma bucur sa vad ca sunteti interesati. :)

    RăspundețiȘtergere