luni, 6 decembrie 2010

Spiritul sarbatorilor

Nu e caminul meu nici cel mai frumos nici cel mai curat si nici cel mai spatios dar are ceva ce nu au si celelalte... mai exact un brad (artificial ce-i drept, dar un brad nonetheless), poftim dovada:



P.S: de Sfantul Nicolae colegii mei de camera mi-au pus dulciuri in adidasi... m-am bucurat ca un copil de 5 ani :P, a fost si mai frumos pentru ca nu ma asteptam la asa ceva din partea lor.

5 comentarii:

  1. Si la mine a venit Mos Nicolae. M-a surprins foarte mult, cu o caciula si cu dulciuri. La ora de laborator toti ne-am pus caciulitele de Mos Craciun pe care le primisem :) ... si am programat

    Asta a fost din partea Roxanei, Laurei, a lui Tibi si a colegului meu de camera, Nicolae (aka Ruben).
    Am primit si cadouri personalizate de la Gina si Laura. Ce frumos!

    RăspundețiȘtergere
  2. si eu, si eu, si eu!!! :D si eu, ca un copil de 5 ani :X

    RăspundețiȘtergere
  3. Ma mai enerveaza pe mine Darisu cand zice "ce mai faceti copii mei" (cu mimica si tonul lui specific :)) ) dar se pare ca are dreptate, deep down suntem si noi copii de 5 ani (mai ales cand primim cadouri de sarbatori :P).

    RăspundețiȘtergere
  4. ... sau cand nu vrem sa dormim, desi suntem rugati in mod insistent s-o facem. sau cand nu facem decat sa ne uitam pe boomerang all day long. sau cand nu putem manca in liniste. sau cand ne place Dr. Seuss. sau cand ne e lene. sau cand ne e dor de mama. sau cand dam 40ron pe o maimuta nenorocita de plus.

    Imaturi s'teti voi, ma! >:P

    RăspundețiȘtergere
  5. And there you go again...ramble, ramble, ramble tztztz...>:D<

    RăspundețiȘtergere