marți, 3 noiembrie 2009

AA

Cand eram mica- dar vai,cat de mica- m-am imbatat cu spuma de la bere, si mama s-a speriat, caci urma sa aiba o fiica alcoolica. Bietul om, cata dreptate avea!
As bea vin fiert!

2 comentarii:

  1. Mi-am adus si eu aminte de o intamplare asemanatoare din copilaria mea (cu toate ca acum sunt extrem de plitisitor, cand eram mic am facut multe "nazbatii"). Eram mic (cred ca 6 ani) si erm cu parintii in vizita la niste prieteni de familie si ce credeti ca seveau pe o masuta mica numai buna ca sa ajung eu pe ea? Lichior de ciocolata :D, va puteti imagina ce s-a intamplat in continuare... da o sa va povestesc totusi. Eu, cat timp a durat vizita nu am facut altceva decat sa vbeau in paharul mamei si sa ma joc, devenisem hipeactiv din cuza zaharului, iar cand efectul energizant a disparut am dat cateva ture prin jurul unui pat si m-am prabusit... si acolo am ramas pana m-a gasit mama si a inceput sa intre in modul PANICA, nu imi reveneam deloc (credea ca intrasem in coma alcoolica) dar doamne ajuta... in cele din urma m-am trezit. In vizitele ulterioare parintii mei nu m-au mai lasat sa beau... din pacate :(.

    RăspundețiȘtergere
  2. Auzi.... din cate observ numai tu si cu mine am avut antecedente cu alcoolul in copilarie, poate din cauza asta ne-am smintit amandoi.

    RăspundețiȘtergere