luni, 30 noiembrie 2009

Cute little puppy

Pentru ca toata lumea pune cate un filmulet/poza.... hop si eu! Initial vroiam sa pun o filmare cu om care se juca alba-neagra cu labradorul sau pe bucati de pedigree, foarte amuzant... dar nu am mai gasit filmarea aia, uite in schimb alta filmare la fel de simpatica:


Nu va face sa va doriti si voi un catelus asa ca el?
P.S: multumiri Andrei ca mi-a zis smecheria cu filmare embeded (sunt un NOOb asa ca nu stiam).

5 comentarii:

  1. boo..puppy face...off vreau si eu..vreau si eu un catel asa..si o curte cu iarba si sa ma joc si soare si the love of my life si linsite si frumos si.....offf:(

    RăspundețiȘtergere
  2. Hmmm.... vroiam sa va fac sa radeti, sau macar sa zambiti, dar se pare ca pe tine Corina te-am intristat mai mult :P. (siii.... sa stii ca nu esti singura, si eu vreau cele mentionate mai sus de catre tine :D)

    RăspundețiȘtergere
  3. Aoleu! Prea multa neimplinire pe blogul asta al nostru. Mai intai Corina, apoi eu, acuma si Ionut. What the heck is wrong with this world?

    P.S. Cute puppy! Si eu vreau ceva, dar in cazul meu se numeste porcusor de Guineea...
    Costa 20lei daca vrea cineva sa mi-l faca cadou :D

    Just kidding...!? :P

    RăspundețiȘtergere
  4. Porcusor de guineea? Pai si Pushu si Cat ce ar zice, ce ar simti!? Iti zic eu ce, s-ar simti tradate ca ai ales un animal insufletit in locul lor... nu le poti face una ca asta!

    RăspundețiȘtergere
  5. @Ionut: Ba pot! Ele vor sa fac asta. Cat e oh, so happy la gandul ca ar putea, in cel mai scurt timp, sa aiba un porcusor viu si scarbos prin preajma... Si Poo-shoo e om ca lumea, he wouldn't mind...

    I want a piggy pig!!! Pleeeeeease, mom!!!

    RăspundețiȘtergere